Tietosuojaehdot

I. Johdanto

1.1. Mocom OÜ: n (jäljempänä Mocom) jokapäiväinen päätoiminta on autojen varaosien ja tarvikkeiden vähittäiskauppa. Tuotevalikoimamme sisältää laajan valikoiman varaosia ja lisävarusteita eri automerkkeihin. Mocom noudattaa toiminnassaan yleistä tietosuojamääräystä (GDPR), tietosuojalakia ja muita tietosuojastandardeja.

1.2. Mocom ymmärtää, että henkilöt tietävät henkilötietojensa käsittelystä ja huolehtivat siitä. Mocom vakuuttaa, että tietojenkäsittelyä koskevat säännöt otetaan täysin huomioon. Tietosuojailmoitus kuvaa periaatteita ja käytäntöjä, joita Mocom käyttää koko henkilötietojen käsittelyketjussa tietojen keruusta ja käytöstä tietojen poistamiseen asti keskittyen henkilötietojen suojaamiseen. Henkilötietojen suojaaminen tarkoittaa jatkuvaa vastuuta ja siksi tarkistamme ajoittain tässä tietosuojailmoituksessa annettuja sääntöjä, tarkistamme sen noudattamisen asetettuihin vaatimuksiin ja päivitämme sen sisältöä tarvittaessa.

II. Tietosuojavastaava (DPO)

2.1. Seuraavan henkilön on nimittänyt tietosuojavastaavaksi tietosuojavaatimusten noudattamisen varmistamiseksi Mocom OÜ, rekisterinumero: 14378920, rekisteröity osoite Kopli 6-1, Tallinna, Harjumaa, 10412, Eesti, sähköpostiosoite info@autopartner24.ee, puhelin. +372 6017 913:

Indrek Teppo, Mocom OÜ, työpaikka ja yhteystiedot: Kopli 6-1, Tallinna, Harjumaa, 10412, Viron tasavalta, sähköpostiosoite indrek@nordicconsulting.ee, puhelin. +372 56 51908.

III. Mocom käyttää asiakkaiden henkilökohtaisia tietoja pääasiassa

3.1. Asiakkaiden henkilötietoja käytetään pääasiassa tavaroiden myyntiin sopimuksella asiakkaiden kanssa.

3.2. Henkilötietoja käytetään myös verkkokaupan ja tavaravalikoiman päivittämiseen asiakkaiden mieltymysten, kiinnostuksen kohteiden ja tarpeiden mukaisesti sekä asiakkaiden toiveiden ja mieltymysten ymmärtämiseksi paremmin.

3.3. Jos asiakas on antanut suostumuksensa saada meiltä uutiskirjeitä, erikoismainontaa, suoramainontaa, lähetämme pyydetyt tiedot. Tällaisten sähköpostien tilaaminen on mahdollista tulevaisuudessa.

3.4. Asiakkaiden henkilötiedot jaetaan palveluntarjoajien kanssa, joiden palvelut ovat välttämättömiä olemassa olevien sopimusten toteuttamiseksi ja palveluiden tarjoamiseksi.

3.5. Voimme myös jakaa asiakkaan henkilötietoja jos tällainen välttämättömyys johtuu rikoksen tutkinnasta, tuomioistuimen päätöksen noudattamisesta, asiakkaan elintärkeiden tarpeiden täyttämisestä tai liittyy myyntiin, ostoon, uudelleenjärjestelyyn, rahoitukseen, selvitystilaan, purkamiseen tai muu vastaava yritystä koskeva menettely. Tällaisissa tapauksissa vakuutamme, että ryhdymme kaikkiin tarvittaviin toimenpiteisiin varmistaaksemme asiakkaiden henkilötietojen riittävän suojan.

3.6. Jos henkilötietoja kerätään arpajaisiin osallistumiseen tai muuhun vastaavaan tarkoitukseen, tietoja käytetään yhteydenpitoon asiakkaan kanssa, jos asiakas voittaa.

IV. Mocom kerää, käyttää ja siirtää asiakkaiden henkilötietoja yksityiskohtaisemmin

4.1. Mocom kerää henkilötietoja työntekijöiltään ja henkilöiltä. Nämä tiedot ovat yleensä tarpeen ostotilauksen suorittamiseksi ja asiakkaan valitsemien tavaroiden myyntiin sekä keskinäisen sopimuksen toteuttamiseen. Emme myy tai jaa henkilötietoja kolmansille osapuolille paitsi henkilöille, joiden kanssa tietoja jaetaan lain nojalla tai keskinäisen sopimuksen toteuttamiseksi.

4.2. Yleensä Mocom kerää asiakkaiden henkilötiedot suoraan asiakkailta, jotka toimittavat tiedot vapaaehtoisesti tilauksia varten. Keräämme käyttäjien aktiivisesti lähettämiä tietoja verkkosivustojemme, sovellustemme ja palveluidemme kautta: etunimi ja sukunimi, postiosoite, myös puhelinnumero ja postiosoite tavaroiden lähettämistä varten.

4.3. Mocomin www.autopartner24.ee Internet-ympäristö, kuten monet muut vastaavatkin ympäristöt, kerää automaattisesti tietyt tiedot ja tallentaa ne lokitiedostoihin. Tällaiset tiedot voivat sisältää IP-osoitteen, alueen tai yleisen sijainnin, johon tietokone tai laite on kytketty Internetiin, selaimen tyyppi, käyttöjärjestelmä ja muut käyttöön liittyvät tiedot, mukaan lukien selaushistoria. Mocom käyttää näitä tietoja parantamaan ja yksinkertaistamaan verkkoympäristöään ja tehdä siitä käyttäjäystävällisempi. Asiakkaan IP-osoitetta voidaan käyttää myös Mocomin palvelimen ongelmien diagnosointiin ja verkkosivuston hallintaan, suuntausten analysointiin, verkkosivustolla kävijöiden toiminnan seurantaan ja laajemman väestötiedon keräämiseen paremmin selvittämiseksi verkkoympäristön kävijöiden mieltymykset. Verkkokaupassa käytetään myös evästeitä, jotka eivät valvo verkkosivuilla kävijöiden toimintaa kolmansien osapuolien verkkoympäristöissä eivätkä suorita kohdennettua mainontaa niiden kautta eivätkä siksi reagoi älä seuraa (DNT) -signaaliin.

Joissain tapauksissa saatamme kerätä tietoja asiakkaasta myös muista lähteistä. Nämä lähteet voivat vaihdella, mutta yleensä ne ovat Mocomin markkinointipartnereita, julkisia lähteitä tai julkisia tietoja kolmansien henkilöiden sosiaalisista verkostoista. Mocom voi yhdistää lähteestä vastaanotetut tiedot toisesta lähteestä vastaanotettuihin tietoihin. Tämä tehdään tietojen oikeellisuuden varmistamiseksi ja asiakkaiden mieltymysten ymmärtämiseksi, jotta voimme tarjota asiakkaille tarkoituksenmukaisempia tuotteita ja kommunikoida asiakkaan kanssa asiakkaan valitsemalla mantereella.

4.4. Mocom voi käyttää kolmansia osapuolia palveluntarjoajina suorittaakseen tiettyjä toimintoja Mocomin puolesta, esim. myyntitapahtumien suorittaminen, korttimaksujen käsittely, sähköpostien, pakettien ja kuriiripakettien lähettäminen, mainosten tarjoaminen, markkinointikampanjoidemme tulosten seuraaminen, verkkosivustojemme ja sovellustemme analysointi, tietojen tallennus ja asiakkaan hallinto suhteita.

Edellä esitetyistä syistä Mocomin on jaettava asiakkaiden henkilötiedot kumppaneilleen, mutta vain siinä määrin kuin se on tarpeen palvelun tarjoamiseksi Mocomin puolesta, ja ennen kuin on varmistettu, että kumppanit seuraavat tietosuojaa. sääntöjä, ja että tietoja jaetaan vain, jos niihin liittyy perusteltua liiketaloudellista etua tai jos voimassa olevat lait ja määräykset sallivat Mocomin tehdä sen tai jos olet suostunut tällaiseen tiedonsiirtoon. Valtion viranomaiset, kuten verovirasto, poliisi tai muut valtion viranomaiset, sekä vakuutuksenantajat, voivat pyytää meitä siirtämään heille tietoja, jotka meillä on asiakkaasta. Mocom täyttää tällaiset pyynnöt vain, jos sille on riittävä oikeudellinen peruste.

Jos kommentoit tai ilmaisit mielipiteitä Mocomin tai sen liikekumppaneiden sosiaalisen median käyttäjien verkkosivustoilla, jos kyseiset tiedot ovat julkisia ja pääsy Mocomin ulkopuolelle, Mocomia ei vaadita tällaisen tiedon sisällöstä.

4.5. Uutiskirjeiden lähettäminen. Jos päätämme tarjota asiakkaillemme parhaat tarjoukset ja muistutuskirjeet (esim. Myynti, onnittelut, kutsut tapahtumiin, erikoistarjoukset jne.), Ne lähetetään vain aiemmin hyväksyttyyn sähköpostiosoitteeseen asiakkaan suostumuksella. Asiakkaat voivat peruuttaa suostumuksensa milloin tahansa napsauttamalla "peruuta tilaaminen" kirjeessä tai lähettämällä vastaavan ilmoituksen sähköpostiosoitteeseen: info@autopartner24.ee. Lähetämme asiakkaille myös informatiivista sisältöä sisältäviä sähköpostiviestejä, jos asiakkaat ovat ostaneet meiltä tavaroita tai palveluita, joiden aikana he ovat lähettäneet sähköpostiosoitteensa Mocomille, ja tällaisia ​​sähköpostiviestejä voidaan myös tilata tavalla kuvailtu yläpuolella.

4.6. Tavaroiden myyntiin liittyen meillä on oikeus lähettää palautetta koskevia sähköpostiviestejä asiakkaillemme. Palaute-sähköpostiviestit lähetetään vain palvelun heikkouksien selvittämiseksi ja parhaan palvelun tarjoamiseksi.

4.7. Jos lähetät pyynnön rekisterinpitäjän Mocomin sähköpostiosoitteeseen info@autopartner24.ee, lähetämme sinulle luettelon henkilötietojen käsittelijöistä heidän yhteystietonsa. Yksi käsittelijämme on Maksekeskus AS, joka vastaanottaa meiltä henkilötietoja, joita tarvitaan korttimaksujen käsittelyyn sekä pankkisiirtoihin.

V. Milloin ja miten Mocom säilyttää asiakkaiden henkilötiedot

5.1. Mocom säilyttää asiakkaalla kerättyjä tietoja (tietoja, jotka vain luetaan, mutta joita ei kerätä, esim. Henkilöllisyyden todentamista tavaroiden vastaanottamisen yhteydessä, ei säilytetä tai tallenneta), jotka on saatu asiakkaan ostojen kautta, Mocom säilyttää sen voimassaolon ajan lakisääteisten vaatimusten tekemistä varten, ja tietyn ajan kuluttua henkilötiedot poistetaan. Tietoja säilytetään yhdessä tai useammassa tietokannassa, jota hallinnoi kolmas henkilö, joka sijaitsee Euroopan unionissa, Viron tasavallassa tai Saksan liittotasavallassa. Varmistamme, että kolmansien osapuolien kanssa tehdyt sopimukset, joiden mukaan tiedot pidetään turvallisina, eivätkä niitä saa käyttää muuhun tarkoitukseen kuin tallentamiseen ja varmuuskopiointiin.

VI. Henkilötietojen siirto EU’n ulkopuolelle tai EU’n jäsenmaihin rinnastettaviin maihin

6.1. Mocom sijaitsee Viron tasavallassa, joka on yksi Euroopan unionin jäsenvaltioista. Mocomin keräämiä henkilötietoja käsitellään pääasiassa Viron tasavallassa ja Saksan liittotasavallassa. Asiakkaiden henkilötietoja ei saa siirtää Euroopan unionin ulkopuolelle.

VII. Rekisteröityjen oikeudet

7.1. Tietosuojailmoitus on tarkoitettu tarjoamaan asiakkaille tietoja Mocomin asiakkaista keräämistä tiedoista ja siitä, miten näitä tietoja käytetään. Jos sinulla on kysyttävää henkilötiedoista, ota rohkeasti yhteyttä meihin seuraavalla sähköpostiosoitteella: info@autopartner24.ee. 

7.2. Jos haluat lisätietoja siitä, käsitteleekö Mocom henkilötietojasi, jos haluat saada pääsyn henkilötietoihisi, tutkia henkilötietojasi, korjata tai poistaa henkilötietoja tai rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä, peruuttaa suostumuksesi tai jätä vastalause henkilötietojesi käsittelyyn, älä epäröi ottaa yhteyttä Mocomiin seuraavalla sähköpostiosoitteella: info@autopartner24.ee tai yllä olevalla postiosoitteella.

7.3. Asiakkailla on oikeus siirtää tietojaan. Annamme asiakkaillemme mahdollisuuden saada henkilökohtaiset tiedot koneellisesti luettavassa muodossa hallussaan tai siirtää ne suoraan toiselle palveluntarjoajalle. Mocom ei kuitenkaan pysty varmistamaan, että toinen palveluntarjoaja pystyy vastaanottamaan asiakkaan henkilötiedot. Oikeus tiedonsiirtoon rajoittuu rakenteisiin tietoihin, jotka asiakas on toimittanut Mocomille tietokoneellisesti luettavassa muodossa, joka on yleisesti käytössä, ja oikeus koskee vain tietoja, joita Mocom käyttää toimitussopimuksen toteuttamiseen. asiakkaan tai suostumuksen perusteella ja vain automatisoidussa muodossa, ja mainitun oikeuden suorittamisessa Mocom ottaa huomioon myös kolmansien henkilöiden yksityisyyden suojan oikeudet. Tämän oikeuden käyttämiseksi älä epäröi ottaa yhteyttä Mocomiin seuraavalla sähköpostiosoitteella: info@autopartner24.ee tai yllä olevalla postiosoitteella.

VIII. Asiakkaiden tietojen suojaus

8.1. Mocom soveltaa fyysisiä, teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä henkilötietojen ja henkilökohtaisesti tunnistettavien tietojen suojaamiseksi. Lisäksi Mocom päivittää ja testaa sovellettua suojaustekniikkaa säännöllisesti. Mocomin Internet-verkot ovat suojattu palomuureilla ja virustunnistusohjelmilla. Pääsy asiakkaiden henkilötietoihin on rajoitettu vain työntekijöille, jotka tarvitsevat näitä tietoja asiakkaiden kanssa tehtyjen sopimusten toteuttamiseksi tai muulla laillisella pohjalla.

8.2. Mocom soveltaa kohtuullisia toimenpiteitä asiakkaiden henkilötietojen suojaamiseksi, ja Mocomin toiminta noudattaa sovellettavaa tietoturvaa koskevaa lainsäädäntöä. On kuitenkin huomattava, että mikään verkkosivusto tai tietokanta ei ole täysin turvallinen tai "hakkeriturvallinen". Mocomin verkkoympäristö ei käytä vakoiluohjelmia.

8.3. Lisäksi Mocom kouluttaa työntekijöitään saavuttamaan paremman tietoisuuden työntekijöidensä henkilötietojen suojan tärkeydestä ja tarpeesta. Mocomin sitoutuminen ilmaistaan ​​edelleen sisäisissä säännöksissä, joita sovelletaan suoraan työntekijöihin ja jotka sisältävät tietosuojamääräyksiä.

IX. Tietosuojailmoituksen muuttaminen ja täydentäminen

9.1. Kuten kaikki organisaatiot ja kaikki määräykset, myös Mocom- ja tietosuojamääräykset ja tulkinnat muuttuvat varmasti ajassa ja tilassa, mikä voi johtaa vain siihen johtopäätökseen, että voi olla tarpeen muuttaa ja täydentää tietosuojailmoitusta tulevaisuudessa. Edellä mainituista syistä on syytä huomata, että Mocomilla on oikeus muuttaa ja täydentää tietosuojailmoituksen sisältöä milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta asiakkaille. Muutokset julkaistaan ​​tietosuojailmoituksen verkkosivustolla. Mocom voi ilmoittaa asiakkaille tärkeämmistä tietosuojailmoituksen ehtojen muutoksista, mutta käy paremmin tietosuojailmoituksen verkkosivustolla tutkiaksesi päivitetyt ja viimeisimmät tietosuojailmoituksen ehdot.

X. Työntekijöiden tietosuojailmoitus

10.1. Työntekijöidemme tietosuojailmoitus on laadittu erillisenä asiakirjana, ja se on vain työntekijöiden käytettävissä.

XI. Kysymykset, valitukset

11.1. Jos henkilötietosi ovat muuttuneet, ota yhteyttä Mocomiin. Jos sinulla on lisäkysymyksiä henkilötiedoista, ota rohkeasti yhteyttä. Me vastaamme viipymättä laissa säädetyssä määräajassa. Ole kuitenkin valmis, että voimme pyytää tiettyjä tietoja henkilöllisyyttä varten henkilötietojen suojaamiseksi ennen kuin vastaamme kysymyksiin. Meidän on varmistettava, että tiedot menevät vain oikealle henkilölle. Useimmissa tapauksissa korjaamme tai poistamme kaikki havaitsemasi epätarkkuudet. Joissakin tapauksissa voimme myös kokonaan tai osittain kieltäytyä täyttämästä asiakkaan pyyntöä, jos se on lain sallimaa tai jos meidän on pakko tehdä niin lain nojalla.

11.2. Jos asiakas havaitsee, että hänen henkilötietojaan on käsitelty tietosuojailmoituksen vastaisesti tai huolimattomasti, asiakkaalla on aina oikeus ottaa yhteyttä ja ilmoittaa siitä Mocomille ottamalla yhteyttä tietosuojavastaavaan sähköpostitse tai yllä oleva postiosoite.

11.3. Sinulla on aina oikeus kääntyä tietosuojaviraston tai tuomioistuimen puoleen yksityisyyden suojaamiseksi ja tietosi suojaamiseksi. Tietosuojavalvontaviranomainen on valtion viranomainen, johon voidaan ottaa yhteyttä myös henkilötietojen suojaa koskevissa asioissa.